Over de fabriek

Welkom bij de Mineraalwaterfabriek.

De Mineraalwaterfabriek:

  • Ontwikkelt projecten: roerend en onroerend goed, huisraad, kunst, film! Schoonheid en duurzaamheid. Tweede kans voor plekken, materialen en mensen.
  • Handgemaakt design van topklasse! Recycling en de koper als co-producent zijn onze uitgangspunten, want de huisraad is multifunctioneel of veranderbaar. Low-tech: eenvoudige middelen en productiewijzen. Deelprodutie bij zorgprojectenmet werkateliers of leerwerkplaatsen . Bijvoorbeeld voor de lamp: www.abrona.nl.
  • Een geroeste schep, een gepolijste steen, een verweerde bal. Kijk mee naar het project OEVERLOOS: een fotocollage van schatten uit de Kromme Rijn, na een middagje baggeren en vele uren duiken.

De naam? Een oud pand in hartje Deventer met als opschrift: MINERAALWATERFABRIEK. Mineraalwater komt dus niet altijd uit een klaterende beek, een bruisende bron in een bosrijke omgeving. Deze Mineraalwaterfabriek op haar beurt is dan ook geen mineraalwaterfabriek maar vangt datgene dat opborrelt op en stopt het in een fles.......

Spil in de Mineraalwaterfabriek is Marianne Blijdesteijn, samenwerkend met anderen. Ik vind het leuk als je reageert. Zie ook contact.

Werk van Marianne is tevens te zien op www.craftdesign.org de internetsite van Galerie KIS in Amsterdam.

Over de fabriek