Updates

200 frames voor kappen uit China zijn aangekomen. Een klein wonder, dat, wat je hier bedenkt, daar wordt gemaakt, en het schommelt zo heel gezellig over de oceaan hier naar toe. Met dank aan Hartger van Brakel van Brisk Kumet www.brisk-kumet.nl. Werk aan de winkel dus voor mij en voor Abrona: project 2011 | 2012! De fabriek komt op stoom.

Tweede pipowagen zo goed als zeker verkocht. Einde van een tijdperk, van een bussines: opluchting, goede herinneringen en ook een beetje weemoedig natuurlijk. Maar er is nog tijd om aan het idee te wennen.

Asperen in de oplevermodus; enorme schrik over de riolering, die de verkeerde kant op blijkt te lopen... In Asperen loopt het riool achter het huis en dat hebben we allemaal: aannemer, loodgieter, tekenaar, gemeente en bouwvrouw, over het hoofd gezien. Dat wordt nog een hele operatie om die fout te herstellen en wie gaat dat betalen? Ik hoop en vertrouw erop dat de mensen hun verantwoordelijkheid zullen nemen. Verder: afwerken, afschilderen, afmonteren, afstoffen, afnemen, afronden, aflakken, afzakken, ...

En tot slot: geen Dutch Design Award voor de lampenkap Pulpa! Slechte naam trouwens voor zo'n leuke lamp, je kunt wel horen dat die op een achternamiddag bedacht is.

Vakantie!

Geplaatst op: 11 juli 2011

Overzicht met nieuwsberichten.

Updates