Borgman

Veel nieuws.

Panden in Asperen zijn beiden verhuurd! De keuze om te verhuren in plaats van te verkopen bleek al snel meer kans van slagen te hebben. Er was flink wat belangstelling voor de woningen. En uiteindelijk zijn er twee nieuwe bewoners gevonden. Dat is GOED nieuws, want daar waren de huizen aan toe: weer met liefde en plezier bewoond en gebruikt te worden.

Bij de renovatie van de kelder in Asperen vonden we eeuwenoude afwateringskanaaltjes die het water keurig naar een put leiden. Zie foto nieuwspagina.

De werkruimte in de Potstal is TE HUUR sinds kort. People Plus heeft een ander, passender onderkomen gevonden. Voor deze heel prettige ruimte, kleine 100 m2, met keuken, kasten, douche, wc en patio, zoeken we nieuwe huurders. De advertentie staat op Marktplaats. Ruimte is zeer geschikt als kantoor, atelier, cursusruimte of activiteiten als yoga, reiki, massage, ...

Verkoop van lampen, gewoon uit het atelier, loopt redelijk goed. Tijd voor een marketingplan. Dat wordt de eerste klus als de vakantie voorbij is.

Veel nieuwe vrije en verplichte werkstukken gemaakt tijdens mijn eerste jaar aan de VABK, Vrije Academie voor Beeldende Kunst, in Driebergen/Zeist. Binnenkort verschijnen er wat foto's op deze site.

De Mineraalwaterfabriek heeft zowel financieel als inhoudelijk een heeeel kleine bijdrage geleverd aan de film Borgman van Alex van Warmerdam. De film is mooi geworden, premiere in Nederland 28 augustus. Een aanrader: spannend, benauwend, raar....!

Geplaatst op: 7 augustus 2013

Overzicht met nieuwsberichten.

Borgman